Höstens serier och filmer

Höstens serier och filmer

Efter en så fin sommar som vi har haft i år ska det bli extra skönt att mysa inomhus med serier och filmer. Här är höstens serier och filmer som vi ser mest fram emot.

Riverdale

Riverdale

Äntligen är det dags för tredje säsongen. Hur ska det gå för Archie? Vad är det egentligen Hiram planerar? Kommer The Serpents att hämnas? Är Bettys pappa verkligen Black Hood? Så många frågor och nu får vi äntligen svaren.

När och var: 11 oktober, Netflix

You

You

En mörk serie om en framgångsrik bokhandlare, spelad av Penn Badgley (Gossip Girl), som blir besatt av en kvinna med författardrömmar och börjar i det tysta att strategiskt undanröja allt och alla som står mellan dem. Inkluderar det hennes bff, spelad av Shay Mitchell (Pretty Little Liars)?
När och var: Oklart, Netflix

Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina

En remake av 90-talsserien Sabrina tonårshäxan. 16-årsdagen närmar sig och Sabrina måste välja mellan familjens magiska värld och den mänskliga världen där hon har alla sina vänner.
När och var: 26 oktober, Netflix

Charmed

Charmed

Ännu en remake av en populär 90-talsserie. Två systrar träffar sin hemliga halvsyster efter att deras mamma mystiskt dött. Efter att de har varit under samma tak för första gången upptäcker de att de har övernaturliga krafter.
När och var: 14 oktober, CW (USA). Oklart när den kommer till Sverige.

Legacies

Legacies

Legacies är en spinoff på The Originals och The Vampire Diaries. Vi får följa Hope som är dotter till Klaus Mikaelson och Hayley Marshall när hon går på Salvatore School, en skola för ungdomar med övernaturliga krafter.
När och var: 25 oktober, CW (USA). Oklart när den kommer till Sverige.

The Innocents

The Innocents

Tonårsparet June och Harry är på rymmen när June börjar visa prov på mystiska förmågor som gör att de plötsligt blir indragna i en farlig och förvirrande ny värld.
När och var: Finns ute nu, Netflix

Till alla killar jag har gillat

Till alla killar jag har gillat

En film om sextonåriga Lara Jean som har en hattask full med hemliga kärleksbrev som hon har skrivit. Men så en dag är de borta. Någon har skickat dem till killarna, inklusive hennes storesysters, spelad av Janel Parrish (Pretty Little Liars), pojkvän. Finns även som bok.
När och var: Finns ute nu, Netflix

Sierra Burgess Is A Loser

Sierra Burgess Is A Loser

En film om att en populär kille skickar ett sms till fel nummer. Han tror att han pratar med en hejarklacksledare men det visar sig vara någon helt annan. Hon avslöjar inte att hon är någon annan än den han tror och de faller för varandra. Men vad händer om han får reda på vem det egentligen är som han har blivit kär i?
När och var: 7 september, Netflix

Maniac

Maniac

En miniserie om Annie (Emma Stone) och Owen (Jonah Hill) som knyter starka band när de deltar i en klinisk prövning av ett psykotropiskt läkemedel. Men något går snett och de kastas in i helt absurda världar.
När och var: 21 september, Netflix

Foto: Unsplash/Anete Lusina

 

Läs mer: Böckerna du kommer att vilja läsa i sommar