Mysiga dejter att gå på i vinter

Mysiga dejter att gå på i vinter

Vintern är den mysigaste tiden att dejta på. När det är mörkt ute är det så lätt att få de enklaste aktiviteterna att bli mysiga. Vi tipsar om 9 mysiga dejter du och din crush kan gå på i vinter.

1. Åk pulka tillsammans

Varför inte passa på att njuta av snön (om det finns någon). Ni kan antingen åka på samma pulka för att få sitta nära varandra eller ha en varsin och tävla om vem som kan ta sig ner snabbast.

2. Rolig spelkväll

Leta reda på gamla hederliga brädspel och spelkort eller spela ditt favoritspel med din crush. Det här passar perfekt om ni dubbeldejtar med era kompisar.

3. Kärleksfullt snöbollskrig

Om det finns snö kan ni ha ett kärleksfullt snöbollskrig. Det lockar fram många skratt och ni kan umgås på ett avslappnat sätt. Ta med varm choklad i en termos och en filt som ni kan värma er under när ni behöver en paus.

4. Bambi på hal is

Njut av vintern och åk skridskor tillsammans. Om en av er inte är så bra på att hålla balansen får ni en orsak att hålla i varandra. Så romantiskt och gulligt.

5. Mysig hemmakväll

Vintern är den mysigaste årstiden så varför inte ta till vara på det. Pynta ditt rum med ljusslingor för att få till den mysiga stämningen och bara häng med din älskling. Den här dejten skapar väldigt stor chans för massor av hångel.

6. Dra till en spelhall

Spel- och lekhallar är inte bara för barn. Gå på laserdome, bowling eller biljard (beroende på vad som finns nära er) tillsammans. Ni umgås på ett avslappnat sätt och har något att prata om utan att det blir stelt.

7. Mys i biomörkret

Hur mysigt låter det inte att få krypa upp nära din crush i biomörkret? Den här dejten passar extra bra om ni inte känner varandra så bra ännu. Det blir inte pinsamt tyst när ni ser på filmen och efter har ni något att prata om.

8. Film i koja

Bygg en koja av filtar och bädda med täcken och kuddar. Häng upp ljusslingor i kojan för att få det extra mysigt och ta med datorn och ligg och titta på film tillsammans i kojan. Det blir så mysigt att få ligga nära din crush där i kojan.

9. Romantisk promenad

En av de bästa sakerna med vintern är all julbelysning som kommer upp överallt. Så varför inte ta med din crush på en romantisk promenad och titta på julbelysningen. Det blir en superromantisk dejt!

Pssst!
Det funkar lika bra att göra de här sakerna med dina kompisar om du inte har någon dejt inbokad.

Foto: Unsplash/Freestocks

 

Läs mer: Sju mysiga dejter att gå på i höst
Läs mer: Är du kär i din kompis?