Orsakerna till att han spelar svår

Orsakerna till att han spelar svår

Visar han tecken på att han är intresserad av dig, för att sen inte ens svara på Snapchat? Är han hela tiden på och av? Vi har listat några orsaker till varför han spelar svår.

Rädd för att bli sårad

När det handlar om kärlek riskerar vi alla att bli sårade. Det är en risk vi måste ta och ibland är det lättare att välja att inte chansa och skona sig från den smärtan. Han kan vara rädd för att du kommer att dissa honom om han visar att han gillar dig. Kanske han har blivit sårad tidigare och inte har någon lust att bli det igen?

Rädd för att göra bort sig

Om han inte är helt säker på att du är intresserad kan han vara rädd för att göra bort sig. Han kan vara rädd att du ska visa åt dina vänner vad han skrev, och att alla kommer att få reda på det.

Rädd för att visa känslor

Tyvärr finns det fortfarande en machokultur bland killar. De ska vara tuffa och inte visa känslor. Snark! Han kan vara rädd att hans kompisar ska reta honom om de får reda på att han skriver gulliga saker åt dig.

Vill behålla ditt intresse

Det här är den vanligaste orsaken till att han spelar svår, han vill inte att du ska tröttna. Han tror att han är mer spännande om han är lite svår och inte alltid svarar. Och att du ska tycka att han är mer intressant om du får jaga honom än om han är tillgänglig hela tiden. Han är rädd för att vara för på och att du ska tycka att han är desperat eller creepy.

Förstår inte att du är intresserad

Det kan vara så enkelt som att han inte förstår att du är intresserad. Kanske han bara ser dig som en kompis och förstår inte att du försöker flörta? Eller kanske han är rädd för att du bara ser honom som en kompis och kommer att friend-zona honom om han försöker på dig. Testa våra tips på hur du flörtar på Snapchat för att få honom att förstå.

Är inte intresserad

Vi vet att du inte vill höra det här… men om han verkligen är trög på att svara och visa intresse… kanske han helt enkelt bara inte är intresserad av dig. Om du misstänker att det är så, strunta i honom och gå vidare.

Foto: Unsplash/Tyler Nix

 

Läs mer: Så flörtar du på snapchat
Läs mer: Fördelarna med att dejta någon du redan känner
Läs mer: Flörttips för blyga