Så flörtar du på snapchat

Så flörtar du på snapchat

Snapchat är det perfekta stället att ha korta flörtiga konversationer på. Men hur får du din crush att förstå att du är intresserad? Så här lätt flörtar du på snapchat.

Visa vem du är

För att få någon intresserad måste du visa vem du är. Skicka inte bara selfies där du skriver att du har tråkigt. Visa vad du gör och vad du har för intressen så att hen kan lära känna dig och bestämma sig för om hen vill lära känna dig bättre.

Få hen att skratta

Vi gillar ju alla roliga människor som får oss att skratta. Fånga hens intresse genom att bjuda på din roliga sida.

Säg det med emojis

Det här kanske är självklart för dig, men använd emojis för att förtydliga att du flörtar. Om du avslutar meningen eller frågan med en flörtemoji är det så mycket lättare för hen att förstå att du flörtar.

Ställ frågor

Om du inte ställer några frågor som hen måste svara på kanske du inte får någon snap tillbaka. Håll igång konversationen genom att ställa frågor. Då förstår också hen att du är intresserad av vad som händer i hens liv.

Skicka bara åt hen

Det är viktigt att du inte skickar samma snap åt hen som du lägger upp på din story. Hen måste känna sig utvald och speciell för att förstå att du flörtar.

Visa att ni har gemensamma intressen

Ett annat bra sätt att visa att du är intresserad av hen är att visa att du bryr dig om hens intressen. Om du visar att ni har gemensamma intressen förstår också hen hur bra ni skulle passa ihop.

Skicka inte heeela tiden

Om du skickar snaps hela tiden är det lätt hänt att hen tröttnar. Försök att hålla det spännande genom att inte skicka för ofta. Om hen är seg på att svara kan det vara bra om du också är lite seg. Vi förstår att det kan vara svårt om du tänker på hen hela tiden, men försök att hålla tillbaka lite.

Foto: Unsplash/Luke Porter

 

Läs mer: Är du en player?
Läs mer: Fördelarna med att dejta någon du redan känner
Läs mer: Sju mysiga dejter att gå på i höst