Sju mysiga dejter att gå på i höst

Sju mysiga dejter att gå på i höst

Hösten är helt klart mysigaste årstiden för dejter. Här är sju tips på mysiga dejter som du och din crush kan gå på i höst.

1. Promenad bland höstlöven

Hösten bjuder på scener som är som gjorda för romantiska långpromenader. Hur härligt låter det inte att gå hand i hand med din älskling och sparka på löven. Kanske det utvecklas till ett kärleksfullt lövkrig?

2. Mysigt i biomörkret

Hur mysigt är det inte att krypa upp nära din crush i biomörkret? Att gå på bio är speciellt bra om det är er första dejt och ni inte känner varandra så bra ännu. Det blir inga pinsamma tystnader under tiden ni tittar på filmen och efteråt kan ni prata om vad ni tyckte om filmen.

3. Avslappnad filmkväll hemma

Om ni vill se på film mer privat kan ni ha filmkväll hemma. Duka upp med en massa godsaker eller varför inte bygga en koja av filtar där ni kan ligga och titta på film tillsammans. Vill ni göra det ännu mysigare kan ni hänga upp ljusslingor i kojan… det skapar rejält med hångelvarning!

Mysiga dejter att gå på i höst

4. Njut av varma drycker

Lyxa till det med en riktigt maffig varm choklad. Blanda i lite mörk choklad, vaniljsocker och varm mjölk. Testa er fram till hur ni får dem så goda som möjligt. Toppa dem sen med grädde och marshmallows. Mums!

5. Picknick i friska luften

Packa ner en termos med kaffe eller varm choklad och en filt. Sen är det bara att leta reda på en plats där ni får vara i fred. Så enkelt och så bra! Kom ihåg att klä er varmt så att ni inte behöver sitta och frysa.

6. Gå på upptäcktsfärd

Nu när naturen har bytt färg ser allt lite annorlunda ut än det brukar. Så varför inte gå på upptäcktsfärd tillsammans?

7. Utmana varandra med spel

På hösten finns det massor av olika spel ni kan göra inomhus. Om ni vill ses ute bland folk kan ni bowla eller spela biljard. Och om ni vill ses bara ni två är det hur mysigt som helst med sällskapsspel hemma.

Foto: Unsplash/Isaac Cabezas, Sean Odell, Chris Lawton, Jordan Bauer

 

Läs mer: 5 tecken på att er sommarflört kommer att bli något mer
Läs mer: Fördelarna med att dejta någon du redan känner
Läs mer: Härliga sommardejter för dig och din crush