Sju vårliga dejter för dig och din crush

Sju vårliga dejter för dig och din crush

På våren väcks känslorna till liv igen och vi blir pirriga, glada och extra sugna på kärlek. Därför vill vi tipsa om sju dejter som passar perfekt för dig och din crush i vår.

1. Årets första picknick

Packa ner godsaker och ha årets första picknick. Hitta ett ställe där det är mycket sol och inte blåser på er så håller ni er varma.

2. Cykla eller gå på en långpromenera

Inte nog med att ni rör på er och gör något roligt tillsammans, det är också ett perfekt tillfälle för att verkligen få prata med varandra.

3. Klappa små djurbebisar

Besök en 4H-gård eller bondgård. Nu på våren föds det massor av nya djurbebisar och på flera stället låter de besökarna klappa djuren. Det blir en lätt och glad stämning (vem blir inte glad av att se djurbebisar liksom) och ni har naturligt något att prata om ifall ni inte känner varandra så bra ännu.

Dejter i vår

4. Spela minigolf

Det är roligt, ni får naturligt något att prata om och kan skratta tillsammans åt era misslyckade slag.

5. Upptäck nya områden med geocaching

Gå på skattjakt med hjälp av geocaching. Det är ett roligt och lätt sätt att lära känna varandra på. Ni måste samarbeta för att hitta skatterna och har en orsak att stå riktigt nära när ni ska kolla på kartan.

6. Fika i solen

Äntligen kan vi fika utomhus igen! Köp olika godsaker och ha ett fikatest för att hitta vad som är godaste. På så sätt har ni naturligt något att prata om och slipper pinsamma tystnader.

7. Besök en nöjespark

Besök en nöjespark och ät sockervadd, spela på hjul och om någon av er blir rädd i spökhuset är det en perfekt ursäkt för att få vara nära varandra.

Pssst!

Det funkar lika bra att göra de här sakerna med dina kompisar om du inte har någon dejt inbokad.

Foto: Unsplash/Radu Florin, Davids Kokainis, Sydney Rae, Valerie Elash

 

Läs mer: Härliga sommardejter för dig och din crush
Läs mer: Sju mysiga dejter att gå på i höst
Läs mer: Fördelarna med att dejta någon du redan känner